tirsdag 27. juli 2010

Litt blanda drops;)

Jeg er så heldig at jeg får lov til å selge korta mine i et par butikker, og endel har blitt solgt, så jeg lager kort som bare det om dagen, for å få nye i butikkene. Også er det 2 butikker til som har spurt MEG om de kan få selge korta mine!!! Oioioioiii, blei sååå glad da!! Så nå går det i kortlaging så fort jeg har en ledig stund! Begynner å bli litt lei nå, men er veeeeldig glad og takknemlig for at noen liker korta mine:) 20 er laget, så har jeg 40 kort igjen jeg må lage..

Så må jeg skryte litt av lille Laban! Han er 12 uker i morgen, og han vokser i rekordfart! Han har vel nesten dobla størrelsen sin, siden vi fikk han for 3,5 uker siden!  Han kan sitte, ligge, gi labb, nei, mat, ut, han tigger nesten aldri ved matbordet lenger, og nå har han nettopp lært seg å la godteriet være helt til vi sier værsågod! Han er sååå flink!! Lærer utrolig fort!

Her er et par bilder av min nydelige og flinke hund som venter tålmodig på godteriet sitt:)

031

040

 

Ellers har jeg en liten ramp som har hatt det veldig gøy med perlene til storesøster!! Jeg var ute å lufta hunden i 2 minutter, og da jeg kom inn igjen, møtte jeg dette synet!

 001

Mina er heeeelt uskyldig :P

003

4 kommentarer:

 1. Så gøy at hunden heter Laban. :D (du husker katten min heter det?)
  Morro at kortene dine går unna da, men de er jo så flotte, så det er ikke rart. ;)
  Ikke like morro med perlene, men men, bra bilder du kan scrappe hvertfall? :p

  SvarSlett
 2. For en herlig og god liten Laban :) Og ikke minst for ei skjønn og 100% uskyldig lita Mina ;p Kuleste bildene jeg har sett på lenge. Og må innrømme at jeg lurer på om dere faktisk gadd å plukke de opp, eller om de ble mat til støvsugern...

  Klem klem :)

  Ps! Lykke til med kortlaginga ;) Du er utrolig flink altså :)

  SvarSlett
 3. Så utrolig gøy, da, Anette!! At korta dine er suksess!! Drømmer litt om å få laga noen kort å selge på den nye arbeidsplassen min nå til høsten jeg også - får bare sette i gang jeg også, å prøve!

  Ellers er de herlige rundt deg, røvere på både 2 og 4.... ;)

  God sommer videre!! Husk å få tid til litt sol også nå på sommer'n - inni mellom alle korta!

  SvarSlett
 4. grattis med masse bestillinger på kort, skikkelig morsomt. kult at laban er så oppdratt allerede. skjønn da der han venter på snopet sitt.

  og et tips til lettvint perleplukking er å tre en nylonstrømpebukse inn i støvsugerslangen (er vel egentlig bare å suge den inn *fnise* ) og så holde godt rundt enden og så støvsuge perlene inn i strømpebuksen. når den er full er det bare å slå av støvsugeren og tømme de ut, og så gjenta til alt er "plukket" opp.
  håper du forsto forklaringen min.

  ha en flott dag. klem pia

  SvarSlett