tirsdag 25. mai 2010

Min nye, geniale støvsuger!

Jeg har kjøpt ny støvsuger, og jeg bare ELSKER den!! Carolina var hos meg og hadde en demonstrasjon på den, hvor jeg først støvsugde teppet og sånn med min egen støvsuger, og jeg støvsugde lenge og nøye, til teppet var helt fri for dritt. MEN så kommer Carolina med sin støvsuger, og det viser seg at min støvsuger suger jo ikke opp noenting nesten??! Blei helt kvalm jeg, nå ho viste hvor mye dritt det blei på gardiner (de som nesten er helt nye også), teppet, sofan og senga.. ÆSJ! En vanlig støvsuger suger jo ikke opp noen ting i forhold! Så nå er jeg en heldig eier av denne RÅE støvsugeren!!

Den koster 33,500 kr, JA, stiv pris, men det er luftrenser, den renser sofaer og tepper, den bruker ikke støvsugeposer, og den tar opp ALT!  Jeg kan trykke på en knapp, så renser den 70% av luften som er inni huset! Og det på kun 10-15 min 3 dager i uka. Og når jeg støvsuger, kommer det en deilig lukt av equalyptus:)

Det er også livsgaranti på den:) Så kjøper man denne, så har man den resten av livet!:)

Carolina jobber i Kragerø og Kristiansand, så om noen i nærheten vil ha en GRATIS demonstrasjon, så gjør Carolina det med glede!

ANBEFALES!!

Her er vidunderet mitt!

001

1 kommentar:

  1. Grattis med ny støvsuger og et RENT hjem hihi. Minner meg om de Rainbow støvsugerne som var før i tiden.

    SvarSlett