mandag 23. november 2009

Hva tenker du på lille venn?

014-12-1

13 kommentarer:

 1. Heisann!

  Takk for koselige ord i min blogg *klem*

  Og LOen din er jo bare vakker, og nyydelig bilde ♥♥♥

  SvarSlett
 2. WOW!!! Så lekker, en av de fineste jeg har sett på lenge. Elsker måten du har brukt arkene på. Blir aldri ferdig med å studere og nyte den. Og finner ingen ord som kan beskrive hvor nydelig jeg synes at den er.
  Ha en fortsatt fin kveld :D

  SvarSlett
 3. Kjempefin Lo. Det var så mange flotte detaljer på den:) Har kikket litt rundt her inne på bloggen din og skal si du er flink! Alt er jo såå fint:)

  SvarSlett
 4. Wow, tenkte det samme som Gunn-Elin. Dette må være en av de fineste du har lagd. Nydelige lag-på-lag-på-lag! Elsket det røde, rosa og brune sammen!

  SvarSlett
 5. Nydelig layout! Jeg elsker alle de spennende lagene, det utrolig flotte bildet som kom godt i fokus, og de fine fargene!

  Helt klart en av dine fineste layouts!

  SvarSlett
 6. Denne var utrolig nydelig, Anette!!!

  SvarSlett
 7. Denne er bare såååå lekker!!! en av dne beste!!! :)

  Love yah <3

  SvarSlett
 8. tusen takk for koslig komentar i blogen min ♥ og fin blog fant jo jeg her også :)

  SvarSlett
 9. Takk for koselig kommentar inne hos meg også! Så masse lekkert du lager! Og så fint hus dere har pusset opp, liker interiørstilen din også! Kos deg i adventstiden! :)

  SvarSlett
 10. Så herlig LO:) Og et vanvittig nydelig bilde av snuppa di:) Syntes du har brukte deilige og harmoniske farger og pynta skikkelig perfekt:)

  SvarSlett
 11. Du lager så utrolig mye fint Anette :)

  SvarSlett
 12. Virkelig flott! Ikke rart at denne er en favoritt! Elsker lagene og fargene, samtidig som bildet kommer så supert fram! :)

  SvarSlett